2014. április 29., kedd

Kiruccanás a Bükkben 3 n/2 éj 13900Ft/2 fő - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

"Vendégül látni valakit annyi, mint felelősséget vállalni, jólétéért mindaddig míg fedelünk alatt marad.
Brillant Savarin"
 
E gondolatok jegyében meghívjuk Önt és kedves családját, barátait, kollégáit Szilvásváradtól mindössze 5 km-re és Egertől is csak 20 km-re, a Nyugat-Bükk kapujában, a ” homlokát ráncoló” Bélkő-hegy lábánál,  Bélapátfalvára,   a családias
Bélkő Panzióba.  Bélapátfalva egyik legkedveltebb szálláshelye szolgáltatásaival igyekszik vendégei kényelmét, pihenését szolgálni. Célunk hogy vendégeink a pihenésük alatt, pozitív feltöltődést kapjanak panziónkban, Bélapátfalván és a csodálatos Bükkben egyaránt illetve, hogy jó szívvel emlékezzenek az itt eltöltött napokra.
Csomag tartalma 2 fő részére:
-       3 nap, 2 éjszaka, reggelivel,
-       érkezéskor üdvözlőital,
-       ingyenes turisztikai kiadványok,
-       ingyenes parkolás,
-       elutazáskor ajándék,
-       éttermi kedvezmény kártya,
-       15% kedvezmény a szaunázásból,
-       15% kedvezmény az italfogyasztásból,
-       20% kedvezmény kerékpárkölcsönzésből.  
-       ÁFA.
Csomag ára 2 fő részére 13900 Ft.
A leütési árat 5 napon belül kérem teljesíteni. SZÉP kártyával is lehet fizetni!!!!
 Az idegenforgalmi adó (250 Ft/fő/éj) külön fizetendő!!!
Foglalható: hétköznapokon!!!
Nem használható fel ünnepnapokon és hosszú hétvégeken.
Hétvégi felár 3900 Ft/csomag.
Felhasználható: 2014. 10. 30-ig.
Vendégeink által kedvelt úti célok:  Szilvásvárad (5 km), Szarvaskő (9 km), Eger 20 km, Sírok (30 km), Recsk (35 km), Parád (40 km), Aggtelek (60 km), Lillafüred (60 km)
Kedvelt fürdőhelyek:  Eger (25 km), Egerszalók (30 km), Demjén (32 km), Bükkszék (35 km), Bogács (35 km), Miskolc-Tapolca (60 km).
Fakultatív program:
1. nap: érkezés a délutáni órákban Bélapátfalvára, szálláshely elfoglalása. Ismerkedés a településsel, séta a tó körül.
2. nap: reggeli után a Bélkő meghódítása, Kulacsok, flakonok feltöltése forrásvízzel a Mária forrásból. A Bélkő tanösvény hét állomását érintve felkaptatni a páratlan panorámájú, 815 méter magas hegy tetejére. Keletre a Tisza, északra a Tátra, nyugatra a Mátra és Bélapátfalva látképe teszi izgalmassá a kirándulást. Rövid séta a hegy tetején a régi bányaművelés helyszínén. A „ holdbéli táj” nem mindennapi látványa teszi érdekessé napunkat. A hegygerincen túrázva érjük el a katona sírokat. A völgybe leereszkedve érkezünk a Lakvölgyi tóhoz. Vacsora a tónál lévő kisvendéglőben.
3. nap:  a bőséges reggeli után utazás Szilvásváradra. A Bükki Nemzeti Park legkedveltebb kirándulóhelye, az 5 km hosszú, csodálatos Szalajka- völgy, ahol fátyollá permeteződik a Szalajka-patak vize, amint a Fátyol-vízesés 17 méter magas lépcsősorán aláfolyik.
A völgyben lakó egykori szénégetők életébe a Szabadtéri Erdei Múzeum nyújt betekintést. A tundraszarvas, barlangi medve, ősbölény, bivaly és mamut csontjait az ősember tűzhelye mellett, a Szalajka-forrástól gyalogosan megközelíthető Istállóskői ősemberbarlangban találták meg a régészek. Hazautazás a késő délutáni órákban.  
 


Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2014-05-06 07:07
. Kiruccanás a Bükkben 3 n/2 éj 13900Ft/2 fő - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése