2014. október 31., péntek

Columbia Omni-Shield női téli kabát - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képen látható nagyon jó meleg, vízhatlan Columbia Omni-Shield női téli kabát. L-es méretű kitűnő állapotú, újszerű.
Az Omni-Shield láthatatlan védelmet biztosít olyan helyzetekben is, amikor a legkevésbé számítunk arra, hogy valami baj történhet velünk. Repülőn ülve a szomszéd ránk öntheti narancslevét, az étteremben a pincér nadrágunkra löttyintheti a vörösbort.  Az Omni Shield anyag képes arra, hogy minden, max. 77o C hőmérsékletű folyadékot foltmentesen lepergessen anélkül, hogy az anyag tapintására bármilyen módon kihatna. Maga az anyag is háromszor-ötször gyorsabban szárad, mint a kezeletlen anyag.  
Az Omni Shield a hagyományos anyagtól eltérően nem tartja meg a nedvességet, vagyis akkor is könnyebb marad, amikor a felülete nedves. Az Onni Shield a Columbia olyan utcai- és sportruházati termékekben és lábbelikben található meg, melyet utazásra és túrázásra terveztek, amelyeknél a vízállóság és foltvédelem kiemelten fonots. Az Omni-Shield jóvoltából mindig készen állunk mindenre, még akkor is, ha valójában nem állunk készen.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2014-11-06 23:12
. Columbia Omni-Shield női téli kabát - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése