2014. október 27., hétfő

Infrafűtés, fűtőfilm, padlófűtés OLCSÓ fűtés fal - Jelenlegi ára: 847 Ft

Infra fűtés röviden
Az infra fűtés egészséges és olcsó fűtés. Az infra fűtés kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb, mint a hagyományos fűtés kiépítése. Gyakorlatilag láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon. Tiszta a lakás, nincs keringő por, a hatásfoka pedig magasabb, mint más fűtési megoldásoknak, hisz nem közvetítő közegek (levegő, radiátor) segítségével melegít, hanem közvetlenül a szobában lévő tárgyakat, személyeket. Pontosan úgy, ahogy a napfény teszi ezt. Egy modern, kényelmes megoldás. Ráadásul az élettani hatásai a fűtési megoldások közül a legkedvezőbbek.
Az infrafűtés házilag is elkészíthető, saját magad is telepítheted. Akkora méretű infra fűtőfilmet tudsz beszerezni, amekkorára épp szükséged van.
 
Szélesség: 100cm
Vastagság: 0, 338mm
Hossz: 25cm
Teljesítmény: 220W/méter (220W/m2)
Működési hőmérséklet: maximum 50-60oC (általában 40oC körüli)
Garancia: 15 év
Kimagasló minőségű, tartós (45-50 éves élettartamú) infra fűtőfilm. Ultravékony. 25 centiméterenként vágható, így pontosan a fűtendő terület igényeihez szabható, alakítható. Sokféle felhasználási módja van. Használható padlófűtéshez, falfűtéshez, mennyezet fűtéshez, utólagos kiegészítő fűtéshez. Telepíthető padlózat alá, parketta, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, linóleum, laminált padló, csempe, járólap alá. Egészséges fűtési megoldás, káros anyag kibocsátás mentes, szénmonoxid veszély nélküli működésű. Beszerelve szinte helyet sem igényel, gépészeti szerelés sem szükséges hozzá. Extra gyors felfűtési idejű. Bekapcsolva szinte azonnal meleget állít elő.
Egy 50 négyzetméteres lakás esetén az alábbi fűtés kialakítási, fűtésszerelési költségekre kell számítani:
Megnevezés
Mennyiség
Egységár
Összeg (Forint)
Infra fűtőfilm
40 négyzetméter
3. 390, -ft
135. 600, -ft
Szilikon hőálló elektromos kábel 2. 5mm
32 méter
250, -ft
8. 000, -ft
Ragasztó szalag
1 tekercs
1. 890, -ft
1. 890, -ft
Szigetelő Isofoam habfólia (4mm vastag)
50 négyzetméter
550, -ft
27. 500, -ft
Csatlakozók
22 darab
95, -ft
2. 090, -ft
Bitumenes szigetelő szalag
7 méter
495, -ft
3. 465, -ft
Termosztát (helyiségenként 1db)
3 darab
9. 990, -ft
29. 970, -ft
Összesen: (Teljes infrafűtés anyagszükséglet)
 
 
208. 515, -ft
 
 
Mire számíts az infrafűtés használatával?
 
Az infrafűtés egyszerű fűtési módszer, biztonságos és takarékos. 10 éves gyerek is működtetheti, és kíméli a pénztárcád.
Egyedülállóan jó fűtési hatékonysága van, így többé nem kell aggódnod a fűtési szezon eljövetelekor.
Bármilyen burkolat alá használható, többek között laminált padló alá is.
Az infrafűtés a legvékonyabb fűtési megoldás, extra gyorsan lerakható, betonozási munkákat nem igényel a telepítése. Így a beszerelési költségeid nagyon alacsonyak lesznek.
Könnyen felrakható szőnyeg, falikép, tükör alá, vagy a mennyezet alá.
A meglévő elektromos hálózatodhoz gyorsan, egyszerűen csatlakoztathatod, a beszerelése sem bonyolult.
Hosszú élettartam és magas (15 éves) garancia van az infra fűtőfilmre. A házad nagy részét fel fogod újítani, de az infrafűtés még mindig zavartalanul fog üzemelni 30-40 év múlva is.
Nem igényel karbantartást!! Nincs kéményseprés, így kéményseprővel nem lesz dolgod, és kéményseprési díjat se kell fizetned többet. Nincs kazánjavítási költség, nincsenek horror mértékű fűtésszerelői kiszállási díjak se. Magyarul miközben használod, nem kell tetemes pénzeket kifizetned mindenféle karbantartási, tisztítási, javítási munkákra.
Intenzív használat esetén sem kopik, nem használódik el, nem deformálódik. Nincsenek rozsdásodó, vagy kopó alkatrészei. Így nem kell fizetned ezekért sem.
A felmelegített padló olyan komfortot biztosít, melyet egyetlen más fűtési mód sem képes biztosítani számodra.
Nem keveri a levegőben a port, nem szárítja a levegőt. Az infrafűtés kimondottan vigyáz a családod és a te egészségedre.
Az infravörös sugárzás jótékony hatással van az emberi szervezetre (a Nap is ezzel melegíti a testedet)
Komfortérzetednek megfelelő hőérzetet biztosít.
Gyors felfűtési idejének köszönhetően szabadon változtathatod a fűtési időszakokat, és a fűtendő tereket.
A működése közben az infrafűtés nagy töltésű ionokat állít elő, ezáltal csökkenti a kellemetlen szagokat.
Milyen infrafűtés lehetőségeid vannak?
Padlófűtés
Az infrafűtés kiválóan alkalmas padlófűtés kialakítására.
Falfűtés
Az infrafűtés a falfűtés kialakítására is kiválóan megfelelő. A falba beszerelve, vagy utólagosan a falon kívülre szerelve már biztosítja is a szoba, vagy egyéb helyiség célzott melegítését.
Mennyezetfűtés
Álmennyezetek főlé nagyon népszerű fűtési megoldás az infrafűtés. Nemcsak egyszerű és gyors a telepítése, de ezeken felül igen gazdaságos is.
Utólagos kiegészítő fűtés
Ha már van meglévő fűtésrendszered, de sok hiányossággal küszködik, ne csüggedj el. Az infra fűtés nagyszerűen használható kiegészítő fűtésként is egyaránt. Szőnyeg alá, képek mögé, tükör mögé elhelyezve, nemcsak láthatatlan fűtési alternatíva, de véget is vet a hideg lábaknak, a nem megfelelően elosztott hőnek.
Hol használható az infrafűtés?
Az infra  fűtőfilm kiválóan alkalmas bármilyen burkolat alá: Hagyományos parketta, laminált padló, hajópadló, szőnyegpadló, járólap, kerámia-, vagy kőlap burkolat, PVC, Stb..
Az infra fűtőfilm (szuper vékony, nagy fűtőfelületű fólia). A fűtőfilm fő elemét, az ezüsttel kevert szénpasztát, speciális, a nyomdai eljárásokra hasonlító módszerrel hordják fel a rétegzett polietilén (PET) fóliára. Kiemelkedően magas az élettartama. 50 éves működése biztosított!
 


Jelenlegi ára: 847 Ft

Az aukció vége: 2014-11-17 06:37
. Infrafűtés, fűtőfilm, padlófűtés OLCSÓ fűtés fal - Jelenlegi ára: 847 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése